Wybór restauracji jest na tyle duży żeby osoby lubiące polską, galicyjską czy nawet japońską kuchnie mogli coś ciekawego dla siebie znaleźć. Wymagania odnośnie jedzenia mamy bardzo różne. Wszystko zależne jest od tego ile pieniędzy wydajemy. Jeśli kolacja na osobę ma nas kosztować dwieście złotych to chcemy żeby wszystko było na bardzo wysokim poziomie. Chodzi nie tylko o samo jedzenie, ale również o lokal, w którym przebywamy. Jeśli płacimy za jedzenie trzydzieści czy czterdzieści złotych to wszystko się zmienia i nasze podejście jest całkowicie inne. Zwracamy głównie uwagę na to czy jedzenie jest smaczne. W dużym mieście wybór restauracji jest na tyle duży żeby można było na spokojnie dopasować coś pod siebie, rodzinę czy znajomych. Nie chodzimy za często do restauracji, dlatego jeśli już się tam wybieramy to nie chcemy żeby to był czas stracony. Chcemy wyjść najedzeni i bardzo zadowoleni, a wtedy w wolnej chwili jeszcze tutaj wrócimy.
Bogate menu w restauracji
My nie mamy szczególnych wymagań odnośnie jedzenia. Czasami można zjeść pajdę ze smacznym domowym smalcem i już będziemy bardzo zadowoleni. Wybierając restauracje centrum chcemy żeby miała dopasowane menu do naszych potrzeb. Jeśli ktoś lubi zdrową kuchnie i nie chce jeść mięsa to będzie musiał szukać czegoś wegetariańskiego. Te osoby, które chcą zjeść dobrze i nie patrzą na to czy jest to zdrowe czy nie skorzystają z restauracji galicyjskiej. Dobrze, że bez względu na to, jakie mamy potrzebny uda nam się znaleźć coś dla siebie. Zwracamy uwagę na jedzenie i na wystrój. Klimatyczne wnętrza są o wiele bardziej popularne, dlatego coraz częściej takie restauracje powstają. Trzeba wiedzieć, w jaki sposób zachęcić klienta do wybrania właśnie tej restauracji, a trzeba mieć świadomość tego, że klienci mają naprawdę coraz to większe wymagania i zwracają uwagę na wiele szczegółów. Nie jest ich łatwo zadowolić, ale jeśli komuś się uda to na pewno jego restauracja będzie bardzo popularna.